محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

مدارس و ادارات کدام استان‌ها ۲۴ و ۲۵ دی تعطیل و یا غیر حضوری است؟

برودت هوا در روز شنبه و یکشنبه برخی از ادارات و مدارس در استان‌های کشور را تعطیل و یا غیر حضوری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، با توجه به بارش برف و برودت هوا برخی از ادارات، مدارس و مراکز آموزشی در استان‌های کشور  شنبه و یکشنبه بیست و چهارم و بیست و پنجم دی تعطیل و یا غیر حضوری شده است.

ادارات گلستان فردا دورکاری، مدارس غیرحضوری

استاندار گلستان گفت: فردا شنبه بیست و چهارم دی، ادارات گلستان دورکاری و مدارس غیرحضوری است.

فعالیت مدارس استان اردبیل غیرحضوری اعلام شد

اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل به دلیل برودت هوا و مدیریت مصرف گاز، فعالیت آموزشی همه دوره‌های تحصیلی در نوبت صبح و عصر تمام نواحی و مناطق استان را برای شنبه ۲۴ دی ماه غیرحضوری اعلام کرد.

دورکاری اداره‌ها و مجازی شدن مراکز آموزشی اصفهان در روز شنبه

با هدف مدیریت مصرف گاز و پایداری شبکه گاز کلیه ادارات و دستگاه های اجرایی و بانک ها در روز شنبه ۲۴ دی ماه به صورت دورکار و مراکز آموزشی استان اصفهان نیز در این روز مجازی هستند.

تمامی مقاطع تحصیلی آذربایجان‌شرقی  غیرحضوری است

 با توجه به برودت شدید هوا مدارس استان آذربایجان‌شرقی در مقطع پیش دبستانی تعطیل و فعالیت آموزشی تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی، غیر دولتی و استثنائی شهری و روستایی در شیفت‌های صبح و بعدازظهر فردا به صورت «غیرحضوری» خواهد بود‌.

ساعت کار مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد

براساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان و با توجه به میزان مصرف انرژی در شرایط کنونی، ساعت شروع فعالیت همه مدارس (از شنبه تا چهارشنبه)، مراکز آموزشی و ادارات آموزش و پرورش استان از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح است.

ادارات، دانشگاه‌ها و بانک‌های استان سمنان شنبه تعطیل است

 تمامی ادارات، سازمان‌ها، ارگان‌های دولتی، دانشگاه‌ها و بانک‌های استان سمنان (به غیر از شعب مرکزی) به‌ علت برودت هوا و شرایط نامساعد جوی و با هدف صرفه‌جویی در مصرف انرژی و تامین گاز طبیعی برای مشترکان خانگی فردا (شنبه) تعطیل است.

تمامی ادارات و مدارس شهرستان زابل در روز شنبه تعطیل شد

با اشاره به کاهش محسوس دما، باد شدید و احتمال رگبار پراکنده تمامی مدارس ( تمامی مقاطع)، دانشگاه ها، بانک های حوزه سیستان در روز شنبه ۲۴ دی ماه تعطیل اعلام شد.

خراسان شمالی تا روز یکشنبه تعطیل شد

با دستور استاندار خراسان شمالی و با توجه به تداوم سرما و به منظور مدیریت مصرف گاز، تعطیلی ادارات، دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مدارس تا روز یکشنبه تمدید شد.

تعطیلی همه مدارس خراسان رضوی در روز شنبه

معاون استاندار خراسان رضوی گفت :روز شنبه مصادف با ۲۴ دی ماه، تمام مدارس، ادارات و دستگاه های اجرایی دور کار و تعطیل شدند.

ادارات البرز روز شنبه تعطیل اعلام شد

استانداری البرزاعلام کرد: تمام ادارات و بانک‌های البرز (به جز شعب کشیک) روز شنبه ۲۴ دی ماه تعطیل است.

مدارس و دانشگاه‌های گیلان مجازی شد

قرارگاه مدیریت جهادی گاز گیلان اعلام کرد: مدارس و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان طی روزهای شنبه و یکشنبه غیرحضوری برگزار می‌شود و ساعات کاری ادارات نیز کاهش می‌یابد.

 مدارس قم شنبه و یکشنبه مجازی شد
استانداری قم  اعلام کرد:  باتوجه به برودت هوا و به منظور کاهش مصرف انرژی، تمام مراکز آموزشی و مقاطع مختلف تحصیلی در استان قم در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۴ و ۲۵ دی ماه به صورت غیر حضوری است.

تعطیلی ادارات و مدارس خراسان جنوبی در روزهای شنبه و یکشنبه

 تعطیلی ادارات، سازمان ها، نهادها، مدارس و مراکز آموزشی خراسان جنوبی تا روز یکشنبه ۲۵ دی ماه تمدید شد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر